Cine suntem?

Despre Centrul Veno Vascular

Centrul Veno Vascular a fost fondat în 2004 când medicul german Dr.med. Klaus-Adolf Behrens în calitate de chirurg și specialist vascular după mai mult de 40 de ani de experiență medicală, a decis să emigreze în România, aducând școala germană de flebologie la Cluj. După mai mulți ani de colaborare și de activitate medicală încununată de succes, în anul 2010, la vârsta de 71 de ani, domnul Dr. Behrens ne-a înmânat activitatea, îndrumându-ne în sensul urmat de el: o medicină sinceră, bazată pe cunoștințe vaste, întotdeauna pentru binele pacientului.

Dr.Titus Sever Baciu, MHBA, internist și specialist vascular împreună cu Dr.Ernő Jerzicska chirurg și specialist vascular, obținem o imagine de ansamblu asupra suferințelor dumneavoastră, astfel putând elabora un diagnostic clar și o terapie personalizată chiar și în cazuri complexe, ieșite din standarde.

im-Buereau-schwere-CVI-004-2-1024x768-1

– Dr. med. Klaus-Adolf Behrens –

Noi suntem Venovasc.

Dr. Titus Sever Baciu, MHBA

medic specialist medicină internă, specializare în flebologie

Dr. med. Ernő Jerzicska

medic primar chirurgie vasculară și chirurgie cardiovasculară

Cere o programare și vino la Venovasc.

  Medici colaboratori

  Dr. Radu Călin Chirteș

  medic specialist chirurgie cardiovasculară

  Dr. Radu Darii

  medic primar chirurg

  Cere o programare și vino la Venovasc.

   Sănătatea voastră este prioritatea noastră!

   Misiunea noastră

   În calitate de specialiști vasculari, efectuăm diagnosticarea completă și tratamentul ambulator al sistemului vascular venos, arterial și limfatic. În caz de necesitate oferim intervenții chirurgicale minim invazive, endovenoase sau hibride, adaptate nevoilor individuale. Vă garantăm o mobilizare imediată cu recuperarea și reluarea activitățiilor zilnice în timp minim.

   Standardele noastre

   Noi vă garantăm un diagnostic și tratament după normele și standardele medicale europene actuale. Suntem singurii în România certificați ca “Centru de competență în boli venoase”, titlu acordat numai specialiștilor acreditați de Societatea Germană de Flebologie.

   Spune-ne ce te doare!

   Tratăm afecțiunile venoase, arteriale și limfatice.

   Afecțiuni venoase

   Suferința venoasă este o afecțiune larg răspândită. Conform statisticilor Societății Române de Flebologie (SEPIA) din 2004, efectuate pe aproximativ 7000 de persoane, cca. 35% din populația României suferă de modificări venoase care necesită tratament, 15% necesitând tratament chirurgical. Netratate aceste afecțiuni prezintă un pericol foarte crescut de apariție ale unor complicații ca: scleroza tegumentară cu eczemă, degenerarea secundară a sistemului venos profund a membrului inferior, inflamațiile venoase, tromboza venoasă profundă și ulcerul crural.

   Cere o programare