Kik vagyunk?

A Veno Vascular Centrumról

A kolozsvári székhelyű Veno Vascular Centrumot Dr.Klaus-Adolf Behrens MD német érsebész szakorvos alapította 2004-ben. Több mint 40 éves orvosi tapasztalattal rendelkezve, Romániába emigrál, Kolozsvár városába hozva a phlebologia német iskola által képviselt tanait. Több éves együttműködés és a sikeres orvosi tevékenység után Behrens doktor úr, 2010-ben 71-ik életévét betöltve őszinte, jól megalapozott tudásra épülő, a páciens érdekeit szem előtt tartó orvoslás szellemében hagyja ránk az intézményt. Dr. Titus Sever Baciu, belgyógyász és plebológus szakorvos, Dr.  Jerzicska Ernő szív- és érsebész szakorvossal együtt Europában elismert szabványokra alapozva a helyes diagnózis felállítását és testreszabott kezelési séma összeállítását nyújtják, bonyolult orvosi esetekben is.

im-Buereau-schwere-CVI-004-2-1024x768-1

– Dr. med. Klaus-Adolf Behrens –

Mi vagyunk a Venovasc

Dr. Titus Sever Baciu, MHBA

belgyógyász, phlebológus szakorvos

Dr. Jerzicska Ernő, MD, PhD

szív- és érsebész főorvos

Egyeztessen konzultációs időpontot és látogasson el központunkba.

  Együttműködő szakorvosok

  Dr. Radu Călin Chirteș

  érsebész szakorvos

  Dr. Radu Darii

  sebész főorvos

  Egyeztessen konzultációs időpontot és látogasson el központunkba.

   Az Önök egészsége elsődleges számunkra!

   Küldetésünk

   Érspecialistaként az artériás, vénás és nyirokérrendszer megbetegedéseinek teljeskörű kivizsgálását, diagnózis felállítást és ambuláns kezelését biztosítjuk. Sebészeti beavatkozás szükségessége esetén helyi érzéstelenítésben mini-invazív, endovénás vagy hibrid műtéteket hajtunk végre. Garantáljuk a műtét után azonnali lábra állást, a lehető legrövidebb időn belüli felépülést és napi tevékenységek folytatását.

   Minőségi ellátási standardjaink

   Szakkonzultációinkat a legmagasabb orvosi színvonalon végezzük. Romániában egyedülálló, a német Phlebológus Társaság által elismert „Vénás betegségek kompetencia központja” titulussal rendelkező központ vagyunk.

   Mondja el hol fáj!

   Azért vagyunk, hogy kiemelkedő szakorvosi szolgáltatásaink révén segítsünk Önnek is.

   Orvosaink a vénás, artériás és limfatikus rendszer megbetegedéseit kezelik.

   Vénás rendellenességek

   Akkor alakulnak ki, amikor valamilyen oknál fogva az érrendszer rosszul kezd működni. A kiváltó okok között említhetjük a genetikai tényezőt, a tartós álló vagy ülő testhelyzetet és a mozgáshiányt. A visszérbetegségeket kompresszióval vagy műtéti eljárással kezelik.

   Egyeztessen időpontot